Lurer du på hva intuitive eating er, og om det kan passe for deg? Da er du hjertelig velkommen på dette webinaret med STT Helse! Et webinar er som et foredrag på nett, og dette er helt gratis. Klikk her for å melde deg på webinar i intuitive eating.

På dette webinaret om intuitive eating skal vi snakke om:
  • Hva er et intuitivt spisemønster?
  • Er intuitive eating og mindful eating det samme?
  • Kroppsnøytralitet og helse uansett størrelse (HAES)
  • Hvem passer det for?
  • Hvordan komme i gang?

Veldig kort fortalt, så handler intuitive eating om å koble seg på kroppen igjen – om å lytte til signalene kroppen sender. Det handler om å bryte løs fra diettsirkelen. Du vet, den evige runddansen med slankekurer og strenge treningsregimer som ikke gir deg noe annet enn dårlig samvittighet og en følelse av utilstrekkelighet. Det handler om å få et avslappet forhold til mat, om å respektere din egen kropp og helse, og å droppe den onde sirkelen med jojo-slanking. Det handler om å innse at din helse, og om du har det BRA, handler om mer enn tallet på vekta. Du er god nok som du er ♥

Alt for mange av oss overkjører kroppens signaler ved å følge dietter og matplaner, og lar hverdagen preges av nei-mat og dårlig matsamvittighet. Med intuitive eating ønsker vi å ta et steg bort fra dette. Å mestre følelsene våre på en god måte, uten å ty til maten, og møte oss selv med selvomsorg. Se, smake, nyte… kjenne på matens tekstur, temperatur og konsistens. Gjenerobre matro, matglede og balanse. Balanse mellom sult og metthet. Balanse mellom sjokolade og brokkoli. Balanse mellom hvile og aktivitet. Dette får du lære mer om hos oss.

Registrer deg her!

Webinaret arrangeres av STT Helse AS og ledes av ernæringsrådgiver Maria, med støtte fra fagpersoner innen psykologi og fysisk aktivitet. Maria har en bachelorgrad i samfunnsernæring og kurs i Intuitive eating for professionals. Underveis i webinaret vil vi informere om våre nettkurs.

Vi tilbyr blant annet et nettkurs i intuitivt spisemønster, kosthold og mindfulness – les mer om det her.

I dette blogginnlegget kan du lese mer om hva intuitive eating er.

Intuitive Eating – hva er greia?