Hvem er vi?

Det hele begynte som en tanke om at vi alle er verdt noe, uavhengig av hvordan kroppene våre ser ut, og en idé om at psykologien må trekkes inn i arbeidet med livsstilsendring.

Vi har lagt merke til at mange livsstilskurs har et ensidig fokus på slanking og vekt, og så et behov for at psykologi og mental helse skulle få en større plass. Hva du tenker om deg selv, hvordan du håndterer motgang og hvor du velger å legge ditt fokus er alfa og omega for at du skal komme dit du ønsker å være. Derfor har vi satt sammen et tverrfaglig team med fagpersoner innen ernæring, fysisk aktivitet og psykologi.

Det førset Spis, Tren, Tenk-kurset startet i februar 2019. Til nå har over 200 damer deltatt på kurs hos oss – damer fra hele Norge, i ulik størrelse og fasong, med ulike hverdager og målsetninger.

«Alle» vet at man bør spise sunt og trene, men hva med det som skjer i hodet? Hvorfor følger bare 1% av befolkningen kostrådene, mens kun 1 av 3 voksne følger opp anbefalingene om fysisk aktivitet? Hvorfor går så mange opp i vekt igjen etter en slankekur, og hvordan holder man egentlig på gode vaner?

Vi har valgt å trekke psykologien inn i arbeidet med livsstilsendring, fordi kropp og hode henger sammen!

Gjennom Spis, Tren, Tenk tilbyr vi livsstilskurs med fokus på kosthold, trening og psykologi. Vi tilbyr også foredrag, workshops og oppfølging.

Våre kursledere

Kurslederne i Spis, Tren, Tenk har offentlig godkjent utdanning innen sine fagfelt – her møter du ingen ufaglærte coacher eller influensere. Til sammen har vi bred kunnskap og erfaring. Vi har en helhetlig tilnærming og brenner for god (folke)helse.

Bevegelsesglede

Melissa har en bachelorgrad i folkehelsearbeid, og bygget videre på denne med en internasjonal mastergrad i helse og fysisk aktivitet ved Norges Idrettshøyskole og Idrettsuniversitetet i Roma. Hun har også studert friluftsliv og trives ute i naturen, med både tursko, ski eller skøyter under beina!

Matglede

Maria har en bachelorgrad i samfunnsernæring og erfaring som kursholder og veileder. Hun har også tatt nettkurs i Intuitive Eating for fagpersoner ved London Centre for Intuitive Eating. Du finner henne gjerne på kjøkkenet hvor hun stadig eksperimenterer med nye oppskrifter.

Hverdagsglede

Helena har en mastergrad i klinisk psykologi. Hun har blant annet holdt foredrag for Sunn idrett og på treningshelg på Geilo. Helenas digresjoner er et fast innslag på webinar og foredrag, og hun greier gjerne ut om vår fantastiske hjerne, mindfulness og hva en deilig bit sjokolade kan gjøre for vår velvære.

Maria

Maria

Ernæringsrådgiver og gründer

{

Din verdi måles ikke i kilo. Det er ikke slik at slanking er ensbetydende med god helse. Vi må ikke glemme den mentale delen oppi dette. Jeg har tro på smarte vaneendringer, og at små grep kan gi stor endring over tid!

Vår ernæringsrådgiver Maria har en bachelorgrad i samfunnsernæring, samt erfaring som veileder og kursholder.

 

Meld deg på kurs

Vi har fullstendig troen på at du kan komme i mål, så da er bare spørsmålet… har du?