Hver uke kjører vi webinar med gruppene på nettkurs med Spis, Tren, Tenk! Les videre for å finne ut hvordan et slikt webinar foregår i praksis. Denne gangen hadde vi et webinar med tema hverdagsaktivitet. Kanskje du kan plukke opp noen tips til å øke din hverdagsaktivitet?

Hva er egentlig et webinar?

Et webinar er som et foredrag eller seminar, men vi gjør det over internett. Da kan du være med uansett hvor i landet eller verden du bor, i stedet for at du må møte opp i et kurslokale for å delta. Det eneste du trenger er en telefon eller PC med internett og gjerne et headset. Du kan også se det i ettertid om du ikke har tid akkurat når vi går live. Egentlig er det ganske likt som Skype eller Facetime, men vi er flere personer som deltar. Du velger selv om du vil ha på webkamera eller ikke. Webinarene er veldig hyggelige og lærerike!

Hverdagsaktivitet = gull

På Tren-webinaret snakker vi mye om å øke hverdagsaktiviteten. Selv om trening er helt supert, så tror vi det ligger mye gull i hverdagsaktivitet! Dette kan for eksempel handle om husarbeid, hagearbeid og transporttrening – som å gå til og fra jobb eller skole. Vi snakker også litt om det at vi ikke har kaloritelling eller strenge matplaner i våre kurs. Her er det fullt fokus på å finne et kosthold DU trives med over tid. Flere deltakere gir uttrykk for hvor deilig det er å droppe kaloritellinga, og heller fokusere på hvilke matvarer man med glede kan velge mer av. Det er nemlig dette fokuset vi har! Livet er mer enn en slankekur 🙂

Med kurset Spis, Tren, Tenk ønsker vi å etablere nye vaner som vi holder på mye lengre enn vi klarer å holde ut en shake- og pulverdiett. Det tar tid, det krever innsats, men det er verdt det!

«Jeg føler meg sunnere og gladere!», var det en deltaker som delte.

Ønsker du mer info om kurset?

Du finner alle våre kurs her.