Kurset Spis, Tren, Tenk gir deg en livsstilsendring med et nytt fokus. Hos oss vil du lære om kosthold og trening, men også om psykologi. Hva du tenker om deg selv, hvordan du håndterer motgang og hvor du velger å legge ditt fokus er alfa og omega for at du skal komme dit du ønsker å være. Derfor har vi satt sammen et tverrfaglig team med eksperter på ernæring, fysisk aktivitet og psykologi. Alle kursledere i Spis, Tren, Tenk har utdanning innen sine fagfelt – her møter du ingen ufaglærte coacher eller influensere. Til sammen har vi bred kunnskap og erfaring. Vi har en helhetlig tilnærming og brenner for god helse!

Spis, Tren, Tenk startet som en del av Fitnok, men i slutten av 2019 startet vi et eget selskap som heter STT Helse. Det var tre unge damer med et brennende engasjement for helhetlig helse som startet STT. Det førset Spis, Tren, Tenk-kurset startet i februar 2019. Til nå har over 200 damer deltatt på kurs hos oss – damer fra hele Norge, i ulik størrelse og fasong, med ulike hverdager og målsetninger. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger!

«Spis, Tren, Tenk har gitt meg verktøyene jeg trenger for en varig livsstilsendring»

«For meg var det nyttig å delta på kurset først og fremst for å koble sammen hodet og kropp, og finne mer glede og motivasjon i de enkle valgene»

«Mitt inntrykk av kurset hittil er at det er veldig relevant til mine spiseutfordringer. Gode tverrfaglige råd som gir meg verktøy og inspirasjon til å endre fastgrodde vaner»

Melissa Mosby Treningsrådgiver Overtrening OVerbelastning Spis Tren Tenk

Hva skiller Spis, Tren, Tenk fra andre kurs?

Svaret er enkelt: Psykologidelen.

«Alle» vet at vi bør spise sunt og trene, men vi trenger verktøy for å sette det ut i praksis. Det får du hos oss! Vi har en egen psykologfaglig rådgiver, og psykologien går igjen i alle ledd i kurset. I motsetning til andre kurs, så har vi ikke et ensidig fokus på slanking, vekt og BMI. Vi er kroppsnøytrale. Hos oss bestemmer du dine egne mål og vi jobber med smarte og positive målsetninger. På den måten passer kurset vårt for flere – du kan bli med uavhengig av om du har som mål å gå ned i vekt eller ikke. Du kan nemlig jobbe for en helsegod livsstil uten å fokusere på slanking. Vi vil at du skal ha det bra og kjenne på livskvalitet, overskudd og hverdagsglede!

«Det er Tenk-delen som har gjort forskjellen, kort oppsummert. Jeg har alltid visst at det er lurt å trene, jeg har alltid visst at man skal spise sånn og sånn… Jeg har sikkert gått på 15 forskjellige slankekurs, så jeg kan alt det der. Men jeg har ikke hatt med hodet. Jeg tror den største forskjellen ligger der»

Hvordan foregår kurset?

Spis, Tren, Tenk er nettbasert, så du kan delta fra hvor som helst i Norge (eller verden) du befinner deg. Vi har hatt deltakere fra hele landet og flere ganger har kursdeltakere deltatt på webinar fra sydenferie, jobbreise eller hyttetur. Et webinar er som et foredrag på internett. Du vil få tilgang til 12 unike webinarer med våre eksperter. Alle webinarene kan også lyttes til som en podcast – perfekt for å repetere stoffet når du for eksempel er ute og går tur! Kurset er lagt opp over 12 uker, med fire moduler. Hver modul inneholder èn del innenfor Spis, Tren og Tenk – kosthold, fysisk aktivitet og psykologi. Alle modulene inneholder øvelser og verktøy. Du får også tilgang til en eksklusiv Facebookgruppe kun for deltakere. Her er også kurslederne med, og du kan stille spørsmål, dele erfaringer og selvfølgelig oppmuntrer vi og heier på hverandre!

«Helt ubevisst ble det tatt bedre valg enn det har blitt gjort tidligere«

Her kan du lese svar på vanlige spørsmål om kurset!

Innhold i kurset

I løpet av de 12 ukene kurset varer vil vi blant annet snakke om:

 • Å sette sammen et kosthold som gir energi og overskudd
 • Mat og følelser, dårlig matsamvittighet, trøstespising
 • Sult- og metthetsfølelse
 • Kostholdsmyter
 • Å komme i gang med treningen
 • Finne bevegelsesglede
 • Hverdagsaktivitet
 • Viljestyrke og motivasjon
 • Verdier og kartlegging av hva som er viktig for deg
 • Hva følelser er, og hvordan du kan forstå dine følelser bedre
 • Søvn og stressmestring
 • SMARTE målsetninger
 • Prioriteringer og grensesetting
 • Selvtillit, selvfølelse og selvomsorg
 • …og mye mer!
Hvem passer det for?

Spis, Tren, Tenk passer for deg som ønsker å endre vaner uten et ensidig fokus på slanking, med god støtte fra kursholdere som har kompetanse på både ernæring, fysisk aktivitet og psykologi. Ønsker du å få inn varige endringer, gode vaner, mat- og bevegelsesglede, samt å lære om ernæring, trening og psykologi? Da er dette kurset for deg!

«Motivasjonen er ikke å bli tynn, men å ha en sunnere kropp!»

Du melder deg enkelt på via våre hjemmesider: Klikk her for å komme til påmeldingssiden, eller klikk på bildet under.