Nyhet! Vi forsøker alltid å utvikle oss, lære noe nytt og tilby det beste for kundene våre. Derfor har vi de siste ukene jobbet med et nytt kurs! STT Minikurs passer perfekt for deg som er nysgjerrig på STT, men som kanskje ikke har tid eller mulighet til å melde deg på et mer omfattende nettkurs akkurat nå. Vi har særlig tenkt på studenter da vi fikk idéen til kurset. Det passer også perfekt for deg som sitter på gjerdet, fordi dersom du vil gå videre på et av våre andre kurs vil du få 300 kr i rabatt om du allerede har kjøpt minikurset! På den måten kan du bruke minikurset til å få en smakeprøve på STT, uten at du må betale dobbelt dersom du innser at du vil melde deg på Spis, Tren, Tenk eller kostholdskurset 🙂

Last ned kurset her!

Praktisk info om STT Minikurs

Selv om vi kaller det et minikurs, så får du mye for pengene. Her har fagpersoner innen ernæring, psykologi og fysisk aktivitet gått sammen om å lage et innholdsrikt kurshefte hvor du får lære masse! Kurset kommer i form av et nedlastbart kurshefte som du kan printe ut, eller lese på din telefon, PC/Mac eller nettbrett. Du får blant annet lese om vaneendring, smarte målsetninger, mestringstro, tankefeller, følelser, overspising, søvn, stress, hverdagsaktivitet, trening, kostholdstips, og mye mer.

Vi har et brennende engasjement for god helse, og vil hjelpe deg til å nå dine mål. Hos oss får du ikke en matplan eller et strengt treningsregime. Vi har nemlig troa på å gi deg verktøyene du trenger for å finne frem til det kostholdet som passer deg og din hverdag, og den aktiviteten som gir deg bevegelsesglede.

For å finne indre motivasjon og drivkraft for å nå målene dine, så må det være nettopp det: Dine mål. Det kan ikke være vi som setter målene for deg. Vår jobb er å dele kunnskap, gi deg konkrete verktøy og å være en støtte på veien. Kanskje du er en av dem som har forsøkt “alt”, uten å komme dit du ønsker? Eller kanskje dette er første gangen du forsøker å gjøre endringer i livsstilen din? Uansett hvem du er og hvor du kommer fra, så ønsker vi deg lykke til og håper kurset kan peile deg inn på riktig retning.

Dette minukurset er ikke et vanlig slankekurs. Vi jobber med positive målsetninger og endrer fokuset til alt vi kan gjøre mer av! Derfor vil du heller ikke få en liste ned nei-mat eller oversikt over hvilken trening som liksom forbrenner mest kalorier.

På vårt kurs skal du heller få lære om:
 • Hvordan du setter deg smarte mål
 • Hvorfor mestringstro og indre motivasjon er så viktig
 • Hva søvn og stressmestring kan gjøre for helsen din
 • Hvorfor det ikke er så enkelt som at du bare mangler viljestyrke
 • Emosjonell spising, som kjedsomhetsspising og overspising
 • Helseeffekter av fysisk aktivitet og et variert kosthold
 • Hvordan du kan komme i gang med en god treningsrutine
 • Hvordan små grep kan gjøre stor forskjell!

STT Minikurs er inndelt i disse kapitlene:
 1. Hvem er vi?
 2. SMARTE målsetninger
 3. Mestringstro
 4. Finn din hvorfor
 5. “Just do it” – eller?
 6. Mentale snarveier
 7. Hva føler du nå?
 8. Har du følelsene dine i kjøkkenskapet?
 9. Stressa!
 10. Sov på det
 11. Ditch dietten
 12. #merav
 13. Kostholdstips
 14. Små grep, stor forskjell
 15. Hvedagsaktivitet
 16. Kom i gang
 17. Vær din egen PT
 18. Veien videre
 19. Info om kurs i intuitivt kosthold og mindfulness (rabattkode!)
 20. Info om STT-grunnkurs (rabattkode!)

Minikurset inneholder øvelser som hjelper deg på veien, samt konkrete tips og verktøy innen emnene kosthold, fysisk aktivitet og mental helse. Kursheftet er også fylt med oppmuntrende heiarop og støtte fra oss kursledere.

Last ned kurset her!

✨ Vi vil hjelpe deg til å finne matglede, bevegelsesglede og hverdagsglede!

Helse er mer enn tallet på vekta

Vi er tre damer som er brennende engasjert for god helse. Spis, Tren, Tenk begynte som en tanke om at vi alle er verdt noe, uavhengig av hvordan kroppene våre ser ut, og en idé om at psykologien må trekkes inn i arbeidet med livsstilsendring. Sammen stiftet vi firmaet STT Helse AS i 2019.

Vi la merke til at mange livsstilskurs har et ensidig fokus på slanking og vekt, og så et behov for at psykologi og mental helse skulle få en større plass. Hva du tenker om deg selv, hvordan du håndterer motgang og hvor du velger å legge ditt fokus er alfa og omega for at du skal komme dit du ønsker å være. Derfor har vi satt sammen et tverrfaglig team med fagpersoner innen ernæring, fysisk aktivitet og psykologi. Kurslederne i Spis, Tren, Tenk har offentlig godkjent utdanning innen sine fagfelt – her møter du ingen ufaglærte coacher eller influensere. Til sammen har vi bred kunnskap og erfaring. Vi har en helhetlig tilnærming og brenner for god (folke)helse.

Du kan lese mer om oss på våre sider her.

Klem fra

Maria, ernæringsrådgiver

Helena, psykologfaglig rådgiver

Melissa, aktivitetskonsulent