Hjemmelaget granola er kjempegodt til både frokost, lunsj og kvelds! Spis det for eksempel med melk, yoghurt eller et annet meieriprodukt. Du kan så klart også bruke plantebaserte alternativer, som havremelk. Granola er rikt på kostfiber, som kan være godt for fordøyelsen og er noe mange av oss godt kan spise mer av.

Hjemmelaget granola med bringebær og kokos
Ingredienser:
  • 200 g små, lettkokte havregryn
  • 1 raus ss kokosolje
  • 1 raus ss honning
  • 150 g frø og kjerner
  • 50 g tørket kokosflak
  • 20 g tørket bringebær
Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 150ºC over- og undervarme.

Bland honning og kokosolje. Hvis ikke det er flytende, så smelt det over lav varme. Bland sammen alle ingrediensene unntatt kokosflak og bringebær. Bak granolaen i ovnen på 150 ºC i ca. 25 minutter. Rør rundt i granolaen innimellom, og følg med så ikke det brenner seg!

Avkjøl og bland inn tørket kokos og bringebær. Oppbevar i tett beholder. Enjoy!