Har du lyst på et gratis oppskriftshefte med våre sommerfavoritter? I sommer skal vi bade, trene ute og selvfølgelig spise digg sommermat. Og akkurat dét vil vi gjerne dele med deg, og derfor har vi satt sammen et hefte med over ti fristende oppskrifter som passer perfekt i sommervarmen. Vi snakker grillmat, fristende tilbehør og forfriskende desserter. Alt i god STT-ånd med fokus på #merav alt som er bra for oss.

Last ned ditt gratis oppskriftshefte

Klikk her for å laste ned ditt gratis oppskriftshefte!

På denne årstiden er det massevis av deilige råvarer i butikkene, og vi storkoser oss med å prøve mye forskjellig. Det å spise variert er bra for helsa! De norske kostrådene sier at vi bør: «Ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker» – og vårt oppskriftshefte er helt i tråd med dette!

Vi skal selvfølgelig grille i sommer, men det eksisterer nok en oppfatning om at grillmat kan være “usunt”. I STT er vi ikke så glad i å kategorisere mat som «sunt» eller «usunt», fordi det er helheten i kostholdet som betyr noe. Det å kun grille pølser og spise mye brent mat er kanskje ikke så helsegunstig, men heldigvis kan grillmat være så utrolig mye mer enn det! Prøv deg gjerne på å grille magert kjøtt, fisk eller vegetaralternativer, og server sammen med noe av det deilige tilbehøret i vårt gratis oppskriftshefte. Du får blant annet oppskrift på mangosalsa, jordbær- og avokadosalsa og to typer hummus. Og du, hva med å prøve grillet frukt til dessert? Høres ikke det godt ut, så vet ikke vi!

Håper du liker oppskriftene, del gjerne bildene dine med oss på Instagram under #spistrentenk

Klikk her for å laste ned ditt gratis oppskriftshefte!

jordbærsalsa med avokado