Blir påsken 2020 litt annerledes enn du hadde tenkt? Mange får en annerledes påskeferie i år, og vi vil gjerne åpne opp og bidra med litt sosialt og faglig påfyll. Derfor inviterer vi til en hyggelig, virtuell påskekaffe over Zoom onsdag 08. april kl. 19:00 🙂

Da vi forstod at denne annerledesperioden ville bli utvidet bestemte vi oss straks for at vi måtte sette opp flere åpne webinarer. Det var jo så hyggelig forrige gang! Noen må avlyse ferieplaner, noen får ikke besøkt familie, noen har plutselig fått både kontoret og barnehagen hjemme i stua, og alle kan vi ha behov for en pustepause.

Webinaret er gratis, og du registrerer deg ved å trykke på «Reserver en plass» på Facebook! Inviter gjerne med en venn!

Stikkord:

  • Hyggelig påskekaffe med lave skuldre og hvilepuls
  • Ta en sjekk-inn sammen med oss. Hvordan har du det?
  • Finne balansen
  • Fristende påskeoppskrifter
  • Påskeaktiviteter (etter forholdene)
  • Det DU har lyst til å prate om

Send oss gjerne forslag til tema på forhånd, eller bruk chatten underveis.

Lag deg en god kopp kaffe eller te, finn frem noe påskegodt og bli med på en virtuell påskekaffe med oss. Vi håper å se både gamle kunder og nye følgere ❤︎ Velkommen!

Har du ikke deltatt på våre webinarer før? Les her! Våre åpne webinarer er som et møte eller foredrag på nett. Du kan delta fra der du er. Det eneste du trenger er en PC, nettbrett eller smartelefon med tilgang til internett. Du velger selv om du vil ha på kamera, om du vil vise navnet ditt eller om du vil være anonym. Spørsmål kan sendes inn i egen chatfunksjon.

«Ikke ta på hverandre, men ta vare på hverandre»

Webinaret ledes av fagpersoner innen psykologi, samfunnsernæring, folkehelse og fysisk aktivitet fra STT Helse AS.

Registrer deg her!